Kookles op school

Kookles op school door een professionele chefkok

Op zoek naar kookles op school? Het is de beste manier om leerlingen al op jonge leeftijd te leren over verse ingrediënten, het gebruik daarvan in de keuken en bijvoorbeeld het koken met minder zout. Wij organiseren workshops veganistisch of biologisch koken, net als aan de hand van een lokale keuken zoals die uit Italië, ons eigen Holland of vanuit een van de Aziatische landen. We inspireren en vertellen graag over de ingrediënten, waardoor plezier, educatie en lekker eten uitstekend samengaan.

Onze chefkok kan kookles geven op school, vooral als daarvoor een nette kookstudio beschikbaar is. Vooraf bespreken we natuurlijk wat er nodig is en wat wij zullen meenemen, om een geslaagde kookles op school te geven. We stemmen de lessen koken af op wat jullie de leerlingen graag willen bijbrengen. En nartuurlijk welke ingrediënten of gerechten daarin een belangrijke rol zouden moeten spelen.

Koken met leerlingen

Onze chefs hebben ervaring met het koken met leerlingen, waardoor we goed weten wat zij nodig hebben om daar zelf mee aan de slag te gaan.  We brengen ze de belangrijke basis van het koken bij en geven ze handige tips om daar meteen beter in te worden. Het is voor ons de basis van het kookles geven op school, om ze enthousiast te maken voor verse ingrediënten en het toepassen van de verschillende kooktechnieken.

De kookles op school is zowel eenmalig als periodiek beschikbaar, om daar zoveel mogelijk leerlingen kennis mee te laten maken. We stemmen het niveau af op het type leerling en de ervaring die zij al hebben in de koken of zelfs een kookstudio. We brengen ze de fijne kneepjes van het vak bij of maken ze enthousiast om zelf te experimenteren met heerlijk verse ingrediënten. En gaat het jullie om bijvoorbeeld het koken met insecten of andere bijzondere toepassingen? We kunnen daarover uitgebreid vertellen en ondertussen zorgen voor een kookles die leerlingen enorm boeit.

Kookles geven op school

Op zoek naar een kookles op school door een professionele chefkok?  Standaard doen wij dat in Utrecht en omgeving. We zijn onder andere actief in Utrecht-centrum, de regio en natuurlijk de rest van de provincie. We zorgen er met de kookles voor dat leerlingen enthousiast worden voor koken, zoals we dat ook doen voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Wij houden van koken en de keuken, en brengen die liefde graag over op enthousiaste leerlingen. Dat doen we tijdens een kookles waarvan we vooraf de inhoud overleggen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. En heeft u specifieke wensen of voorkeuren? Geen probleem, daar kunnen we in de meeste gevallen uitstekend rekening mee houden.

Kookles op school gezocht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.com of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.