Workshop tapas maken

Workshop tapas maken organiseren? Het is de leukste manier om met deze Spaanse keuken aan de slag te gaan. Maak heerlijke tapas voor tijdens de borrel, waarbij we culinair afreizen naar Andalusië. Wij kennen de bijzondere ingrediënten en heerlijke gerechten waar de Spanjaarden bekend om staan, om dat bij ons in de kookstudio in Utrecht op een geweldige manier na te doen. En sterker nog, we inspireren onder begeleiding van een professionele chef, zodat jullie ook thuis de volgende keer aan de slag kunnen met bijzondere Spaanse tapas.

De tapas kookworkshop is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, net als voor bedrijfsuitjes en andere groepen. Wij zorgen ervoor dat jullie op een leuke manier aan de slag kunnen met de verschillende verse ingrediënten. De boodschappen hebben we natuurlijk al gedaan, inclusief de lekkere drankjes die tijdens de borrel niet mogen ontbreken. Zin in een lekker glaasje wijn of in iets anders? Wij schenken wat jullie willen, om er een geweldige middag of avond van te maken.

Tapas: stukje Spanje in Utrecht

Beleef een stukje Spanje bij ons in Utrecht, tijdens de tapas maken workshop. Samen werken we aan 10 tot 11 heerlijke tapasgerechten. Wij doen de boodschappen, zodat de 100% verse ingrediënten voor jullie klaar staan en het daar in ieder geval niet aan zal ontbreken. Bovendien zorgen we voor authentieke Spaanse schalen, om alles op een bijzonder mooie manier te presenteren.

De tapas samen zijn genoeg voor een volledige maaltijd, dus jullie kunnen daarmee heerlijk bij ons komen eten. En hebben jullie in plaats daarvan liever zin in een borrel? Ook dat kunnen we op deze manier verzorgen, waardoor er veel vrijheid is in de invulling die jullie kiezen. Hebben jullie al bepaalde ervaringen met tapas of is dat juist helemaal nieuw? Ook daar passen we ons moeiteloos op aan, om samen op een leuke manier aan de slag te gaan.

Tapas maken workshop

De tapas maken workshop is goed geschikt voor vrijgezellenfeesten en voor andere groepen, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje. Wij zorgen ervoor dat jullie specifiek kunnen samenwerken of dat we de jarige of de vrijgezel op een leuke manier in het zonnetje zetten.

Een tapas workshop is op die manier een geweldige keuze, waarbij wij ervoor zorgen dat jullie nergens omkijken naar hebben. In plaats daarvan doen wij de boodschappen en zetten we alles op voorhand voor jullie klaar. Tijdens de workshop zorgt de professionele chef dat jullie advies krijgen over de kooktechnieken en dat we meer vertellen over de ingrediënten die we vers hebben ingekocht. Dat helpt jullie om de volgende keer zelf heerlijke tapas op tafel te zetten, op dezelfde bijzondere manier als bij ons in de kookstudio.

Tip: benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop tapas maken? Gebruik onze keuzehulp. Met een paar vragen achterhalen we jullie wensen, om daar onze aanbieding goed op af te stemmen.

Workshop tapas maken organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.com of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.