Thaise visfilet en papillotte is oorspronkelijk een bereiding die uit de Franse keuken komt. Standaard is het een stukje visfilet met wat groenten en smaakstoffen die verpakt worden in vetvrijpapier of aluminiumfolie. In dit recept hebben wij de visfilet Thais gemaakt door het gebruik van Aziatische kruiden en specerijen. Natuurlijk kun je in dit recept ook variëren door de Aziatische kruiden en specerijen bv te vervangen voor bv tomaat en basilicum. Kijk op de site staan ook een aantal andere lekker recept voor bereidingen en verschillende papillotte recepten.

Voor meer inspiratie voor het bereiden van vis ga je naar de site www.keukenvuur.nl .klik op de zoekbalk en tik daar het woord vis in. Heel veel plezier met de recepten en mocht je nog vragen over de recepten hebben stuur dan een mailtje naar ons.

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom goed door elkaar.Voeg de visfilet toe dek de kom af, zet dit 30 minuten in de koelkast.Haal na 30 minuten de vis uit de marinade en leg de stukken vis in het midden van het bakpapier.Verdeel met een lepel de overgebleven marinade over de vis en vouw het papier goed dicht.Verwarm de oven voor op 200c en bak de vis bijna gaar in 12 minuten.

Meer lekkere Thaise recepten